O meni


Sem diplomirana notranja oblikovalka in zame je kreativnost način življenja. Večina se bo spomnila oddaje o prenovi Misija je mogoče, kjer sem sodelovala tudi kot voditeljica. V svetu mode delujem že več kot petnjanst let in nabrala sem si bogate izkušnje tako doma kot v tujini.

Zame je vsak projekt  zgodba zase v katero se vživim, prisluhnem potrebam naročnika in z ustreznim svetovanjem in načrtovanjem izvedem postopek od same ideje do končne izvedbe.

Na blogu boste lahko spremljali moje preteklo in tekoče delo, predstavljala pa bom tudi zanimive ljudi in izdelke iz področja interierja in mode. Dobrodošle so tudi vaše ideje in predlogi, saj le skupaj lahko ustvarimo lepši svet!

 ” Svet je poln čudovitih barv – le videti jih je treba!”

~ JK ~


HVALA ZA ZAUPANJE: Helios, Europark Maribor, Studio Moderna, Sensilab, Union Hoteli, Sportina Group, Women’secret Slovenija, revija Lisa Moje Stanovanje, Zen Dom, Zavod AI, Lisca, Qlandia, restavracija Altroke, bistro Vino in Ribe, Ročno tkanje Mrzelj, oddaja Dobro Jutro, oddaja Ambienti, Europa Donna Slovenija in drugi.

 

KONTAKT

+386 40 809 555
jana.koteska@gmail.com