Žvižgam poletju!

V teh japonkah je svet lepši! ♡


Izvirne gumijaste “HAVAJANKE”, ki nam prinašajo temperamenten duh in živahnost Južne Amerike, so sedaj pozdravile Popaja in Olivo!

Te na videz navadne japonke prinašajo pridih avanture in neverjetne zgodbe, ki je osvojila Brazilijo in kasneje še ves svet. Nastale davnega leta 1962 na temeljih tradicionalnih japonskih natikačev zori, so dobile ime po portugalski izgovorjavi imena Havaji.

top popeye_azul_B_ copy


 Havaianas vsako leto pripravijo nekaj novega za naša stopala in te dni so razkrili svojo posebno kolekcijo za 14. februar, dan zaljubljencev. Valentinova linija bo zagotovo hit in predstavlja tri motive, ki bodo navdušili mlajše in starejše oboževalce.


top popeye_amarelo_C_

Vsem znanima zaljubljencema Popaju in Olivi se je letos pridružil še Bluto, Olivin, večni snubec, ki neprestano tekmuje z mornarjem. Kolekcija prihaja ravno v času, ki nam kaže, da lahko ljubezen obstaja v veliko oblikah in kombinacijah in se prav takšno tudi slavi.

Vesela druščina se pojavlja v dveh “Havaianas Top” modelih. Na enem najdete Popaja mornarja ali njegovega tekmeca, mišičnjak Bluto. Oliva krasi “Slim model”, s tanjšim paščkom.


Izberite svoj model zase ali za svoje najdražje – presenetite jih že na Valentinov dan in skupaj zažvižgajmo poletju! ;)