Za pogumen korak v šolo

… ali vrtec!


Čeprav se sama svojih prvih korakov med vrstnike spominjam bolj megleno, se prav dobro spomnim občutka vznemirjenosti, ki me je preveval. Ta občutek je v manjši obliki prisoten vsako leto  in september ti vedno ostane v spominu, kot začetek nekaj novega. Za nekatere je to  šola, vrtec ali nov zagon v službi, nova poznanstva ali vpis v nov tečaj rekreacije. Naj se pohvalim, da sem sama letos na 1. september  (namesto šole) prestopila prag telovadnice in začetek ni bil tako težak, kot sem mislila. :)

JK pajkice

Prav luštno je bilo gledati prvo septembrsko mrzlico po ulicah Ljubljane. Vsi otroci tako lepo oblečeni (skupaj s starši), nekateri v roki s svojo najljubšo igračo, prvošolčki z rutkami in lepimi novimi torbami. Vsi zagnani in v pričakovanju nečesa novega.  Ko bi le duh prvega dne lahko ohranili skozi vse leto …

Hana pravi, da rada nosi pajkice za v vrtec. Letos pa je že prvošolka!

Tudi najboljši “idijanci” kdaj omagajo. Izaja si takole privošči popoldanski počitek.

Ker pa je vsak začetek malce težak, želim vsem da se jih lotimo pogumno in naj nas na naši poti do cilja nihče ne ustavi! ;)

Vabljeni, da se ob začetku novih korakov podružimo na praznovanju 4. rojstnega dne FRIDINE MIŠNICE, kjer boste otroci lahko sodelovali na modni reviji v JK pajkicah, čaka pa vas še veliko drugih presenečenj! Se vidimo!FOTO: osebni arhiv in Urška Košir, www.urshika.com  //  HVALA:  Erik, Tanja, Rebeka, Izaja, Hana in Helga.


P.S.: Otroške pajkice se izdelujejo po naročilu.  Ostale si lahko pogledate TUKAJ.