V to kolekcijo se boste zaljubile!

Oblikovano v Sloveniji, narejeno z ljubeznijo. MARX organic, 100% organski bombaž.


Ni potrebno veliko besed, saj fotografije govorijo same zase. Prav to sem imela v mislih, ko smo se lotili snovanja kampanje za novo MARX kolekcijo, ki je tokrat posebna ravno zaradi svoje sestave. Organski bombaž boža tvojo kožo in oblačila so tako prijetna, da se v njih počutimo kot doma – kjerkoli že smo.

9

Morda vas bodo napisi “La vie est belle”, “Bonjour”, “J’adore” in “Merci” z mislimi odpeljali v tuje kraje, a ročno izvezeni detajli nas spomnijo na delo izpod rok naših mam ali babic. Romantična, nežna in udobna. A hkrati  ”chic” in svetovljanska. Vse to  je kolekcija, ki jo boste enostavo vzljubile!

13

Poleg simpatičnih zgornjih delov so na voljo še hlače, ki jih lahko kombinirate v komplet. Popularen “lounge wear” se ne počuti udobno le v toplem zavetju doma, zavzel je tudi mestne ulice in nam zlezel pod kožo pri vsakodnevnih stajlingih. Modno in udobo? Ja, prosim!

Vesela, da sem lahko del tega lepega projekta, ki je dokaz, da se ideja lahko hitro spremeni v realnost. Sanje lahko postanejo resničnost. Za to je potrebna dobra volja, vztrajnost, potrpežljivost, timsko delo in ljubezen do tega kar počneš. Uspelo nam je!


Make up: MATEJA PREGELJ

Fotograf in snemalec: ROK MLINAR

Asistent: LUKA POGORELZ

HVALA // Nataša Menart in RAW LOCATIONS //

Celotna kolekcija MARX organic je na voljo v prodajalnah SPORTINA.

> Spremljaj MARX na INSTAGRAM-u. <