Rdeča.

Ali ko obtičiš nekje med Pustom in Valentinom …


Toliko rdeče barve na kupu v toliko kratkem času! Uf! Glede na to, da to ni ravno moja najljubša barva, je do danes že izpolnila bonus celega meseca. Ali kar nekaj mesecev. Barva močne energije, strasti in akcije! Pravijo, da sami posegamo po barvah, ki nam “manjkajo” – v tem primeru OK, se ne sekiram torej, da te barve v moji omari NE boste našli. No, obstajajo tudi redke izjeme. In to je: če se s puncami odpravimo na maškarado in čipkasto spodnje perilo.

Kako je izgledal naš kostum, ki je bila nekakšna mešanica med rdečim labodom in Moulin Rouge plesalko, si lahko pogledate na mojem Instagram profilu. 

Rdeče čipkasto spodnje perilo? Ja, prosim! Naj ti prinese srečo ali ne, včasih ga je fino obleči. Kar tako – zase ali seveda za tisto prav posebno osebo. Nikoli ne škodi. In zato ne potrebujemo Valentinov dan. A ker je že tukaj, naj namignem, da imajo v prodajalni Women’secret prav posebo kolekcijo namenjeno zapeljivemu spodnjemu perilu v rdeči in tudi črni barvi, ki se mu nobena ženska (kaj šele predstavnik moškega spola) ne more upreti. Preverite! ;)

Brez osladnih verzov in velikih opevanj besede LJUBEZEN vam želim, da le – to živite, jo delite vsak dan in si dovolite, da vas zadane do najmanjše celice. Škoda, da bi obtičali le nekje med Pustom in Valentinom.

Ena sama oseba zadostuje, da z ljubeznijo zapolni vse vesolje, natanko tako kot lahko en sam kamenček z valovi zapolni vse jezero – pomislite, zgolj kamenček.