RAY-BAN gleda v prihodnost …

Ikona že od leta 1937 !


Ray-Ban kolekcija jesen/zima 2016 je usmerjena v sodobne detajle in moderne variante leč, za nezgrešljiv dizajn v čisto sveži in novi perspektivi. Ob stalnem prizadevanju oživeti začetniški duh Ray-Bana, kolekcija poudarja edinstveno sposobnost znamke, to je premikanje meja – predstavlja revolucionarne leče in inovativne značilnosti, s katerimi ponovno definira bistvo avtentičnega stila in izboljšane izvedbe.

Pri snovanju ključnih stilov očal za kolekcijo JZ16, v njeni ponudbi izstopajo tri glavne teme: okrogla oblika Ray-Ban Round, gradientne sijoče leče ter dvojni mostiček. Revolucijo te sezone zaznamuje transformacija okrogle Ray-Ban oblike: znamka na novo predstavlja ploščate kristalne leče, v sijočih gradientnih barvah ter novih, ovalnih in heksagonalnih oblikah. Medtem pa se članice družine Ray-Ban Clubmaster ponašajo s prefinjenim aluminijem, v kombinaciji z zlatimi kovinskimi profili, bogatimi dvoplastnimi acetati, mat zaključki in najnovejšimi, sijočimi gradientnimi lečami. Vse to popolnoma zajema dizajn teh dveh največjih Ray-Ban ikon.

Nazadnje, dvojni mostiček ikoničnih Ray-Ban Gatsby očal je reinterpretiran v prefinjeni kovini, ki premosti razlike med značilnimi videzi, sodobnimi stili korekcijskih očal in tehnološko najmodernejši okvirji. Peresno lahka kombinacija tehnologije Light Ray in titana ustvari najboljši primerek okroglih očal iz najlonskih vlaken, hkrati pa zaznamuje tudi dvoje novih očal, pri katerih gre čisto prvič za združitev dvojnega mostička in korekcijskih očal.


Kaj nam prinaša jesen/zima 2016 ?  Slog, ki je vse prej kot običajen! Predstavimo katera trendi očala nas bodo spremljala čez jesen in zimo:


RAZVOJ OKROGLIH OČAL ROUND …

RB3447N

Nove, ploščate kristalne leče in sofisticirane sijoče gradientne barve, kot so siva, barva glicinije, svetlo modra in bakrena, dodajo drzen in moderen pridih avtentičnim svetlečim, zlatim profilom, kovanim delom ter izredno tankim ročkam te klasične Ray-Ban Round oblike, kar ustvari najsodobnejši videz teh ikoničnih očal v unisex izvedbi.

RB3548N

Značilna nova heksagonalna oblika poustvarja klasičen, zlat kovinski profil ikoničnega okroglega Ray-Ban okvirja. Hkrati pa nove, ploščate kristalne leče v umirjenih gradientnih sijočih barvah – vključno z bakreno, barvo glicinije, zlato, sivo in svetlo modro – kot tudi klasične G15 zelene leče, izražajo ikonični duh tega prefinjenega okvirja v čisto sveži perspektivi.

RB3547N – RX3547V

Ta nova, ovalna oblika sončnih očal se predstavlja s klasičnimi, zlatimi kovinskimi profili s kovanimi detajli in zelo tankimi ročkami, za unisex izgled. Ploščate kristalne leče vrhunske kakovosti ter novi, gradientni sijoči odtenki – vključujoč barve bakra, glicinije, zlato, sivo in svetlo modro –, pa tudi enotna G15 zelena barva, dodajo ikonični pridih temu sodobnemu stilu očal. Na voljo je tudi korekcijski okvir v zlati arista barvi, v topovinasti, svetleči črni in bronasti.

DRUŽINA CLUBMASTER

RB 3016 – RX5154

Značilna Clubmaster paličica nad mostičkom, tanke, ravne ročke, zlat kovinski mostiček z vgraviranimi detajli in značilne 3D elipsaste kovice dajo poudarek klasičnemu stilu. Najnovejše, sijoče gradientne leče, v bakreni, rdeči, zeleni in modri, so kombinirane z dvoplastnim, svetlečim rdeče/havanskim acetatom, kar izraža sodoben duh avtentičnega legendarnega stila. Korekcijska očala pa so na voljo v svežih odtenkih okvirja, in sicer kot črna, havanska, rdeča ali vijolična plast preko teksturne kamuflažne, ki za konec doda še kanček drznosti.

ZGODBA DVOJNEGA MOSTIČKA

Najboljša izvedba in čisto nova oblika očal iz najlonskih vlaken, z ultra tankimi kovinskimi ročkami, zaznamujejo to izjemno prefinjeno različico originalnega Ray-Ban Gatsby stila z dvojnim mostičkom. Gre za popolnoma novo izvedbo vrhunskih in modernih očal.

 RB4266

Napredna tehnologija, izredno fin titan in gradientne sijoče leče vrhunske kvalitete spremenijo ta unisex očala v peresno lahek model sodobnega videza. Tanke okvirje iz najlonskih vlaken v svetlečih/mat zaključkih, dvojni mostiček iz titana ter ročke iz titana, z brezvijačnimi Light Ray sklepi, ponujajo izjemno prožnost in udobje. Na voljo v sivi s sivimi zrcalnimi lečami, v rjavi z gradientnimi rjavimi lečami, v črni z zelenimi lečami, v svetleči havanski z bakrenimi sijočimi lečami, pa tudi v mat črni z zelenimi ali modrimi zrcalnimi lečami.

RX7097

Navdihnjena z originalnimi Ray-Ban Gatsby očali, se ta moderna korekcijska očala prvič predstavljajo s prefinjenim dvojnim mostičkom. Tanki profili iz najlonskih vlaken, v trendnih transparentnih odtenkih sive, fuksije, turkizne, črne, rjave in havanske, so kombinirani z izredno prefinjenim dvojnim mostičkom iz bronaste ali zlate kovine, kar ustvari unisex videz in omogoča enostavno prileganje teh modnih očal.


RAY – BAN očala so na voljo v OPTIKI FELIKS, vabljeni! :)