POLETJE v ‘PRIKOLICI’

POLETJE v 'PRIKOLICI'

Tisti, ki ste in še počitnikujete v kamp prikolicah dobro poznate svobodo pa tudi rahlo utesnjenost, ki jo ponuja hiška na štirih kolesih.


Moja poletja pred več kot desetletjem so bila vse prej kot utesnjena. Moj dom je bila plaža, morje, odbojkarsko igrišče, sence pod borovci, stopnice pred trgovino in kolo. Ena sama svoboda z vetrom v laseh, ki se je končala kakšen teden pred novim šolskim letom.

Teh poletnih dni sem se spomnila z vstopom v to počitniško prikolico, ki mi jo je za fotografiranje odstopila prijateljica Jana. Vonj naše prikolice je bil isti. Vedno znova me fascinira kako močno je vonj povezan s spominom in v hipu ti izriše slike in dogodke tistega časa.

JK ♥ Pajkice

Spomnila sem se tistih poletnih ‘prikoličarskih’ dni in nedeljsko poležavanje v viseči mreži na domačem vrtu je nenadoma postalo sproščujoče.  In glej – zapihal je tudi veter, le občutek je bil sedaj drugačen.  Vonj sveže pokošene trave pa me je že odpeljal drugam…

JK ♥ Pajkice

JK ♥ Pajkice

JK ♥ Pajkice


FOTO:  Jure Čulk   //  Set design: JK   //   HVALA:  Jana Mole, Penka Jane & Kahte Adele Chulevski


JK ♥ PAJKICE ‘Ananas’ in ‘Secret garden’ so na voljo v številki 36/38. Če si jih katera želi obleči za sproščena nedeljska potepanja naj mi pusti zasebno sporočilce:

Unikatne pajkice, ki so trenutno na voljo, si poglejte TUKAJ.