Petek za visoke pete

ZOOO

 Naj se praznovanje (spet) začne!


Še veliko bo priložnosti za skrivanje nog v škornje in le-ti sivi usnjeni čevlji s pasčki ne delujejo več prav poletno, tako so kot nalašč za petkov poseben večer. Praznovanjem v tem tednu kar ni videti konca, če pa same nimate posebnega razloga za to – naj vam povem, da se ta vedno najde! ;) Sama ga najdem v vsakem trenutku, ker sem hvaležna za to ker sem, kjer sem in kam grem.

ZOOO

In danes grem z zeleno lakasto torbico, ki jo popestri navihana pentlja. Izpod zgornje majice kuka nežna čipka, ki na črnih oprijetih hlačah pride še bolj do izraza. Morda vse ne bi izbrale k zeleni kombinaciji še modro, ampak včasih se je zabavno igrati z različnimi materiali in barvami, ki so na koncu lepo zaključeni v neko celoto, ki deluje!


Če bi si tudi ve rade popestrile jesensko garderobo z edinstvenimi kosi oblačil, potem se splača pokukati v trgovino ZOOO (Fashion Store) na Cankarjevi 4, v Ljubljani.

Splača pa se priti v trgovino ZOOO tudi naslednji teden! V četrtek, 26.9. (zapiši v beležko!), ste vabljeni  na druženje prav vsi! Predstavili nam bodo novo kolekcijo, ki bo ves ta dan na voljo z 20% popustom, ob 19h pa se družimo s predstavnicami kozmetike Shiseido, pokramljamo ob kozarčku in občudujemo modele v stajlingih za prihajajočo jesen.  Zabavno bo, se vidimo! :)

P.S.: Posebej za to priložnost ustvarjam  prav posebne JK pajkice, ki bodo na ogled na modni reviji! ;)   In če ste zamudili moje potepanje po trgovini ZOOO iz prejšnjega tedna, ga lahko še vedno ujamete TUKAJ.