Plani za to leto?

 Čvrsta in sijoča koža!


Takole je – moj plan je čisto preprost. Če vse drugo pade v vodo, bo vsaj moja koža v tem letu lepa, napeta, brez gubic (razen smejalnih ;) )! To je ena izmed mojih novoletnih zaobljub, ki sem si jo zadala že v decembru, a sem bila skeptična, da se bo zares začela uresničevati; če upoštevam vso hrano, ki se ji nisem in še vedno ne morem upreti …

Kaj naredim takoj zjutraj, ko se zbudim? V kopalnici si naredim hitri “spa tretma”, po čiščenju kože pa nanesem UNDO kremo za obraz.  Rezultati? Navlažena, bolj čvrsta in sijoča koža koža, so vidni po dveh tednih uporabe.  Všeč mi je tudi zato, ker se hitro vpije.

Pravijo, da lepota prihaja od znotraj – tako sem mnenja, da nas lepotni posegi ne morejo narediti sijoče in lepe, če sami nismo zadovoljni sami s seboj. Seveda pa vlaženje kože pri tem še dodatno pomaga! ;)

Sensilab je zato razvil popolno linijo izdelkov UNDO, ki združujejo najboljše naravne učinkovine, ki zaustavljajo proces staranja kože od znotraj in zunaj. Poleg super kreme za obraz so na voljo tudi UNDO Anti-age kapsule, ki  poskrbijo za pravilno nastajanje kolagena v telesu, izboljšajo prekrvavitev kože, skrbijo za normalno delovanje melanina in za zaščito celic pred oksidativnim stresom.

Priljubljen kolagenski napitek, sedaj še ceneje, preveri: UNDO KOLAGENSKI NAPITEK.

Tukaj je še UNDO Collagen Drink – napitek v vsaki vrečki združuje 5000 mg edinstvene patentirane in znanstveno potrjene učinkovine Naticol z morskim kolagenom in vitaminom C ter 1000 mg ekstrakta borovnic z izjemnim antioksidativnim delovanjem. Prav ekstrakt borovnice daje napitku značilno vijolično – roza barvo.

Krema za obraz je obvezna spremljevalka pred spanjem. Po dolgen dnevu komaj čakam, da bom moji koži privoščila spet malo “crkljanja”. Praktično pakiranje pa je primerno tudi za na potovanje.

Verjetno ne boste kos vsem novoletnim zaobljubam, nič zato – raziskave kažejo, da več kot 70% ljudi opusti svoje dobronamerne zaobljube tam do sredine februarja. Zato naj bodo le-te enostavne, realne in že ena bo dovolj – če nam koristi in se je držimo več kot le do februarja.

Lepa koža je zagotovo nekaj v kar se splača investirati – vsak dan v letu. Naredite nekaj dobrega zase! UNDO ravno pravšnji “combo”, ki ga potrebuje vsaka ženska po 30. letu starosti.

Ne pozabimo še na redno gibanje v naravi, pitje zadostne količine vode in na dobro voljo. :D In ostali plani? Biti zdrav je že osem let na mojem prvem mestu (ok, na drugem je potem lepa koža ;) ) in ko smo že v letu osmice, ga želim “neskončno” vsem!


Preveri, s čim se še razvajam to zimo: TUKAJ.

Za podroben opis izdelkov iz UNDO linije, klikni www.undo.si.