Najina sanjska poroka …

Kaj pa, če je vse res?

Za trenutek odložimo delo ali stišajmo novice o virusu in “prisluhnimo” zgodbi o povezovanju, ustvarjanju, ljubezni, spoštovanju … do soljudi.

Z Maruško Enjalbert, oblikovalko cvetja, sva se spoznali preko Instagrama nekaj mesecev nazaj. Kmalu sva imeli videoklic, izgledalo je kot prvi zmenek preko interneta, kjer kmalu ugotoviš, da se poznaš že “celo življanje”. Obožujem njene šopke in način kako kombinira cvetje pri dekoriranju. Njej pa so bili všeč moji makrameji. Tako me je povabila k sodelovanju projekta “Elopement”. To je precej nov izraz za “skrivno zaroko ali poroko”, ki jo lahko izvedeš kjerkoli in kadarkoli, vendar sta ob tem prisotna le mladoporočenca. In ostala potrebna ekipa. Tudi jaz sem ta izraz slišala prvič. ;)

Kmalu se nama je pridružilo okoli 15 ljudi, ki so bili pripravljeni sodelovati in nekateri smo se na fotografiranju spoznali prvič. Kakšna energija! Brez stresa in predhodnih sestankov je vsak vedel, kaj dela. Maruška nam je  poslala le “mood board” in pa natančna navodila za pot, ki je vodila do skrivne lokacije.

Travnik se nahaja na višji legi blizu kraja Štanjel in ima čudovit pogled na Vipavsko dolino. Ustvarjanje sredi ničesar, svoboden občutek. Ko je bilo vse postavljeno, sta fotografa Jana in Simon naredila še svoj del čarovnije. In res sta jo! Zdaj vem, zakaj se pari ob njihu počutijo tako sproščene, iz vsakega znata izvleči tisto najboljše. Glede na to, da sem bila kot model – nevesta že kar nekajkrat, je bilo tokrat drugače, saj je ob meni stala moja najljubša oseba … in takrat se zgodi pravljica. 

Moje makrameje – zavozljane umetnine – lahko vidite na poročnem oboku, stolih in mizici pri torti. Več zavozljanih izdelkov za dom najdete na mojem Instagram profilu – TUKAJ.


HVALA vsem sodelujočim, ki ste verjeli, da pravljični trenutki še obstajajo in da je na vsakemu izmed nas, da jih ustvarjamo. Vsak dan. Da se povezujemo, cenimo talente in delo drug drugega ter si dajemo možnost, da se  izražamo. Hvala Ivo, da si bil krasen ženin!  In si, prav vsak dan. Se že veselim najine naslednje poroke, čeprav je bila že ta sanjska! ;)

Uau, HVALA tudi vsem za čestitke – vesela sem, da se tudi dobre novice danes širijo tako hitro, kot slabe, torej nam je uspelo! ;) Čestitajmo si sami sebi, da ostajamo doma ali če te dni delamo dobra dela. Pozitivne novice, širjenje ljubezni, navdihujoče zgodbe in fotografije so v tem času nujne, delite jih tudi sami!


Planing & design &  flowers: @maru.enjalbert
Couple:  Jana & Ivo
Hairstyling: @katjamahne @schwarzkopfpro.slovenia @lasuljarna_ksfh
Mua: Mateja Pregelj
Manicure & eyebrows: @rebekina_lepotilnica
Stationery: @anvilincreations
Macrame: @janakoteska
With: @gin_brin
Za vsa vprašanje se lahko obrnete za zgornje povezave ali mi pišite na: jana.koteska@gmail.com

 Ostanite zdravi, bodite strpni, imejte se radi! In ne pozabite sanjati, tega vam ne more vzeti nihče. A pazite, ker se sanje lahko tudi uresničijo! ;)