Moja poletna skrivnost?

Moja poletna skrivnost

    Le kdo ne uživa v morju in soncu …


… v poležavanju na plaži s knjigo v roki in z rahlim vetričem v laseh. Ko se tvoj pogled izgubi v neskončni daljavi morja in se zaveš, da je važen le ta trenutek. Skok v morje je le korak stran in knjiga me čaka na strani 65. Slani lasje kmalu poskočijo v valove in me ne nežno pobožajo po razgreti koži. Šum morja prevlada nad smehom otrok v daljavi. Počutim se eno z naravo, ki me obdaja. Lepo je!

Ta spomin me odpelje tja vsakič, ko si to zaželim in me greje še sedaj ob že hladnih večerih. Le da so lasje tokrat mehki, bolj lahkotni in nimam težav s krtačenjem. Sicer  imam rada slano začinjene, a jim to ne prija preveč. Tako je čas, da vam razkrijem mojo skrivnost … Veliko bolje se počutijo po bogatem objemu Wella Repair maske za lase, katere bodo tudi vaši lasje (sploh daljši) po poletju zelo veseli.

Jaz pa vam veselo sporočam, da je konec poletja čas za nove cilje in izzive – morda je slednji prav zate! Revija Cosmopolitan skupaj z blagovno znamko za nego las Wella, išče Wella ambasadorko. Čas je, da preizkusiš Wello tudi ti in se prijaviš na www.wella-ambasadorka.si, zdaj!

Wella paketki čakajo tudi nate – več o nagradni igri si preberi TUKAJ ! :)