Kdo se gre z mano?

Razstrupljat!?


Brez skrbi, ne bo potrebno kupiti letalske karte in iti nekam daleč. Čeprav ravno brskam po ponudbah za pobeg v tople kraje, ker mi očitno mraz – še iz prejšnjega leta – ne sede ravno najbolj. Dobro, res da je bilo vmes nekaj slastnih večerij, bučnih praznovanj in še kakšna postojanka pri stojnicah. A bil je res fantastičen zaključek leta ob družbi še bolj fantastičnih ljudi. Ko ne pričakuješ nič in se zgodi vse in še več. Ob vsej evforiji je privekalo na Svet še novo bitjece, otrok dragih prijateljev. Potem razumete, da je bilo veselje nevzdržno.

Hvaležna za vse dogodivščine, ki pa so očitno terjale določen davek. Ja, nisem ravno planirala, da bom začela novo leto z vročino. Razumem, moram se umiriti in ne pretiravati pri hrani in pijači. To mi očitno sporoča moje telo. Hvala, sporočilo sprejeto. In ko si takole iz domače postelje planiram nadaljnje tedne, sem se odločila, da bo najbolj pametno, če najprej počistim vse svoje grehe preteklega decembra. Ne govorim o paleti, ki sem jo izmuznila (beri TUKAJ), temveč o skrbi za svoje telo in duha. To!

Torej, vabim tudi tebe, da se nam pridružiš pri 30 – dnevnem ZELENEM DETOX IZZIVU, ki ga organizira podjetje Sensilab. Si za? Brezplačno se lahko prijaviš na tej POVEZAVI. V naslednjih dneh boš vsak dan prejemal/a predloge jedilnikov, recepte in razne razstrupljevalne nasvete. Zelenega detoxa se lahko lotiš samostojno, lahko pa ti pri tem pomaga izdelek »30 Days Green Cleanse«, ki ga dobite v prodajalnah Sensilab ali ga naročite na spletu. Juhu, gremo v akcijo!

In še to! Zelo sem vesela, da se bodo med nasveti znašli tudi napotki simpatične Anje Bohinc, ki ji je Joga spremenila življenje. S svojo Healthie zgodbo je navdušila tudi mene. Tako sem se poleg “detox izziva” odločila še za en izziv, ki sem se ga sicer že poleti začela lotevati sama. A sem ugotovila, da je bolje, da se učim pri strokovnjaku. Anja preverjeno obvlada!

Ne, tole na glavi žal nisem jaz, je moja prijateljica Stephanie. Obljubila sem ji, da bom naslednje leto na jadranju tudi to že obvladala. Ha, ne verjamete?


Tako, jaz sem pripravljena in odločena bolj kot kadar koli, da se »očistim« in začnem novo leto tako kot je treba! ;)