Jesensko čiščenje

 

 Prah na pohištvu redno čistimo, kaj pa “prah” v telesu?


Jesen je odlična za nove začetke – vpis v tečaj jezika, nakup fitnes karte ali začetek obiskovanja nove sezone plesnih vaj. Ni važno kateri dan si izberemo, važno je, da začnemo. Izberimo si tisto nekaj za naše telo ali dušo, kar nam prija in postane naša dnevna ali tedenska rutina. Dan, ko bomo naredili nekaj zase in se po tem počutili bolje, bo zagotovo dober dan!

Da je nemoteno delovanje limfnega sistema še kako pomembno za naše telo, sem se začela zavedati šele po težki operaciji. Redno gibanje, zdrava prehrana in zaužitje zadostne količine tekočine – vse to vpliva na zastajanje odvečne vode v telesu. Če se teh treh “pravil” ne držim, se mi to kmalu pozna v rahlem zatekanju gležnjev, zabuhlem obrazu in v napetem občutku v rokah.

Napitek WaterOut to težavo rešuje tako, da resetira limfni sistem, s tem pa pospeši izločanje vode in toksinov iz telesa, kar razbremeni tudi jetra in prebavo.

Raziskave so dokazale, da če želimo izgubiti kakšen kilogram, je hujšanje praktično nemogoče, če najprej ne poskrbimo za takšno razbremenitev sistema.

En zavojček WaterOut napitka razstopimo v 1 litru vode. Ker je moje delo zelo razgibano – delam od doma in sem veliko na terenu – si polovico napitka zmešam v lonček in ga spijem, ko sem še doma, polovico pa ga zmešam v stekleničko za s seboj. Naravna aroma maline daje zelo všečen okus,  občutek lahkotnosti v telesu pa je formula za boljše počutje preko celega dneva! :D


Napitek SlimJOY WaterOut je na voljo v vseh prodajalnah SENSILAB, trenutno pa imajo posebno ugodnost: 1 + 1 gratis, ki se jo splača izkoristiti. ;) Za naročilo, ter več informacij o pozitivnih učinkih napitka, klikni TUKAJ."

Izločimo toksine iz našega telesa – začnimo že danes!