“IMAGINE”

Predstavljaj si, da bi bil svet skozi sončna očala videti lepši v vseh pogledih …


Ray-Ban tudi letošnjo »sončno sezono« pričenja s svojimi najbolj razpoznavnimi modeli sončnih očal. Po njihovih legendarnih »Aviator-kah«, ki jih je nosil tudi Tom Cruise v filmu Top Gun, je svet obnorel model »Wayfarer«, ki so ga nosile vse zvezde Hollywood-a. Priljubljenost teh dveh modelov še vedno ne pojenja, a bi ju morda začasno lahko zamenjal brezčasni stil šestdesetih. Ob tem imam seveda v mislih očala okrogle oblike, ki so jih najprej nosili glasbeniki in danes prihajajo nazaj. Model »Round«, ki  je bil že lansko leto popularen s svojim »retro look-om« bo letos zagotovo osvojil še tiste zadnje skeptike.


Morda se bomo z okroglim trendom očal takoj spomnili na Johna Jennon-a in z nošenjem začeli prepevati njegovo mirovniško himno “Imagine”. Jaz že – prepevam, si predstavljam in kreiram … svoj svet miru.

Kolekcija pomlad-poletje prinaša tudi novost, in sicer nekakšno mešanico priljubljenih modelov očal Ray-Ban Clubmaster in Round, imenovano Clubround. Model, ki združuje slog modernega in klasičnega, je idealen za tiste z drzno identiteto, kot so sodobni intelektualci ali kreativni boemi, ki ves čas stremijo k unikatnemu in po meri narejenemu slogu.

Pri tem modelu gre pravzaprav za prenovo oziroma posodobitev legendarnega modela Ray-Ban Gatsby iz osemdesetih let prejšnjega stoletja, nov pomen pa daje značilnemu visokemu slogu, ki prekriva obrvi, in okroglim okvirjem s pridihom sodobnosti. Očala, so priljubljena izbira tudi simpatične igralke Jessice Albe.


Naj bo sonce na naši strani in sezona sončnih očal se lahko začne.  Pobrskajte še za ostale modele na uradni spletni strani RAY-BAN.