Dve hudi!

 Pomladanski jakni, ki ju lahko kombiniraš h kavbojkam ali k obleki. Katero bi izbrala?


Vsem mojim dragim “fotografom” vedno rečem: “lej, js se bom malo zabavala, ti me pa ujami!” In res se pred objektivom vedno zabavam. Že od majhnega, ko sem imela “photoshootinge” še z očetom.  Profesionalno pa več kot (ojoj!) 17 let! Rada se vživim v različne vloge in zgodbe, ki jih želim pripovedovati preko fotografij.

In res sem hvaležna za še eno zgodbo. Znamka - Harley – Davidson me ni očarala s svojimi novimi modeli motorjev (čeprav se bojim, da me bo kmalu – “stay tuned” ;) ), ampak s svojim hudimi jaknami!

SI OSVAJALNKA MESTNIH ULIC in ti mestni utrip pomeni vse?

Potem si ogrni jeans “ovesized” jakno, ki je sicer namenjena moškim. Ampak, hej! To jakno si bomo malce sposodile tudi ženske!

ali SI BOLJ VAŠKO DEKLE?

Morda je tvoj mir narava in druženje z domačimi živalmi, a še vedno si rada oblečena v stilu? HA! Tale bomber je zate. Ima krasen trik – nosiš ga lahko na obe strani. In ne, ta ni moški! ;)

Če vprašaš mene – jaz se odlično počutim v mestnem utripu, a tudi vaško življenje mi je zelo pri srcu – vedno se rada vrnem domov v Loko. Mali kozlički, osel, mačke, pes in ena krava so me verjetno gledali začudeno v tej rdeči obleki, a ko so ugotovili, da nisem le mestna dama, smo se hitro spoprijateljili in ja – tudi oni so z mano uživali v fotografiranju!


Jeans moško jakno in ženski bomber dobite v - Harley – Davidson prodajalni na Rudniku, kjer nimajo samo hudih HD motorjev, ampak imajo tudi smisel za modo.

In ne, ni ti potrebno biti “bajker” (tudi jaz sem sprva tako mislila). Z vetrom v laseh, z motorjem ali brez, uživajte v pomladi!