Čudežni čeveljci

Se še spomnite zgodbe?


Verjetno so vsem puncam še najbolj ostali v spominu rdeči Dorotejini čeveljci, ki so jo popeljali v  Oz k čarovniku … Da bi lahko šla z njimi v Oz ali še dlje – tako sem se počutila, ko sem obula te udobne gumijaste škorenjce s prisrčno pentljo.  Ozke kavbojke in svetlo siva majica, z V izrezom in z dokaj nenevarnimi bodicami na kratkih rokavih, pa so odlična popotnica za sproščen vikend. Mraz  že malo ‘pritiska’ in brez plašča nam od sedaj naprej skoraj ni živeti. Usnjeni detajli, volna in ‘Chanel look’,  tega daljšega plašča, naredijo stajling popoln.

In da se vrnem še na zgodbo in zakaj mi je tako pri srcu – Doroteja na koncu filma ugotovi: “Če bom še kdaj iskala svoje srčne želje in če jih ne bo našla na svojem dvorišču, jih v resnici niti nisem nikoli izgubila.”

Torej, če z nečem niste zadovoljni in brezglavo tekate naokoli in iščete srečo drugje, je le-ta vedno tam kjer je bila – samo prisluhnite samemu sebi in vašim željam. Tako preprosto je! ;)

Nisem se dolgo obotavljala, to je bila zame nostalgična ljubezen na prvi pogled in srečna sem se odpravila po ljubljanskih ulicah z novimi Vivienne Westwood – Melissa čudežnimi škorenjci  in si ob tem prepevala ‘Somewhere over the rainbow’…


Če bi si tudi vi radi popestrili jesensko/zimsko garderobo z edinstvenimi kosi oblačil, potem se splača pokukati v trgovino ZOOO (Fashion Store) na Cankarjevi 4, v Ljubljani. In naj vam še prišepnem, da pri njih dobite tudi posebno kolekcijo JK pajkic. :)