˙˙˙BoGiNje & bOjEvNiKi >>

>> V vseh nas …


Vsi živimo zgodbe boginj in bojevnikov. Res je, da so mi všeč majice z enostavnimi napisi v angleškem jeziku, a tudi naš jezik je super speven, da najde pomenljivo mesto na enostavni majici.

“Ne išči jo drugje, skriva se v tebi!”

Najprej je nastala BOGINJA, a ne zato, da bi imela namen postavljanja – nastala je iz hude preizkušnje v kateri sem se naučila, da si lahko le sam pomagaš z močno voljo in ljubeznijo, ki jo najdeš v sebi. Majica je kot opomnik, da smo tukaj in zdaj vsi po malem boginje (in bojevniki), a se premalo zavedamo, da se ta moč besed skriva le v nas samih, le prisluhniti si moramo in zaupati. Ker je vse mogoče.

In že, ko je bila ta ideja na papirju in še skoraj na prvi majici, sem po naključju (čeprav ne verjamem v njih) zašla še na ta zapis:

» … because it takes a warrior to love a goddess. And it takes a goddess to show a warrior what real love is … «

Manja Stević pravi, da jo nosi še v postelji in da se z njo počuti prava boginja. :D Kombinira pa jo lahko s svojimi najljubšimi oblačili – poleti in pozimi!

Podari BOGINJO za darilo!

Eva Pakiž je svojo boginjo kombinirala takole >> pokukajte na blog LOVE, EVA !

Boginja se je “razstavljala” tudi v muzeju Guggenheim in se radovedno potikala po ulicah New York-a.

… in nabirala sončne žarke na čudovitih plažah v Miami-ju.


Pokukaj, kako je BOGINJO skombinirala Tjaša Kokalj v “Stilu dneva” na blogu TK SWATTUKAJ.


 Boginja NA VOLJO TUDI V ČRNI BARVI ! ;)


BOJEVNIK TIM ste lahko spremljali v oddaji Zvezde Plešejo, saj sva si s Tomažem nadela takšno plesno ime. Majico ♾ bojevnik – zanjo ali zanj – lahko dobite po naročilu.>> BOGINJE in BOJEVNIKI <<  Za več INFO o majicah mi pišite: