“Baggy” hlače in perje

ZOOO

 Začinite svoj jesenski stajling!


Čeprav temne barve niso ravno moje barve, se rada oblečem v očarljivo sivo in črno. Seveda se mora obvezno pri tem še nekaj zgoditi in v tem primeru me je pritegnil črn top z bleščicami in frfotajočim perjem.  Jeans jakne so letos obvezen del garderobe, če so rokavi kombinirani z drugačnim materialom in barvo pa ste zadeli v polno! Gumijasti čeveljci s srčkom so vsekakor odporni tudi na dež, a vam raje svetujem, da si jih nadenete za bolj suha večerna pohajkovanja. POMEMBNO: zelo so udobni! “Baggy” hlače so kos oblačila, ki gredo super na visoke pete ali na superge za čez dan – ko jih boste enkrat oblekle, jih ne boste več slekle. Preverjeno udobno – drugič!

ZOOO


Če ste ljubitelj/ica  nenavadnih kosov oblačil in oblačil s karakterjem, potem vas bo trgovina ZOOO (Fashion Store) na Cankarjevi 4 v Ljubljani, navdušila!

Tja ste, v četrtek 26.9. (zapiši v beležko), vabljeni  na druženje tudi vi! Predstavili nam bodo novo kolekcijo, ki bo ves ta dan na voljo z 20% popustom, ob 19h pa se družimo s predstavnicami kozmetike Shiseido, pokramljamo ob kozarčku in občudujemo modele v stajlingih za prihajajočo jesen.  Zabavno bo! :)