iDoktor

Trgovina iDoktor

Malo drugačna ordinacija.

Tisti, ki imate ‘pametne telefone’ morda že veste kje jo najdete, verjetno pa ne veste, da so se naše poti srečale lansko jesen, ko sem načrtovala  prostor za njihove storitve.

PRED OBNOVO prostora je ta že služil poslovnemu namenu, tako večji posegi v prostor niso bili potrebni.

Pred Obnovo

IDEJA  je bila, da ima trgovina glede na samo ime elemente, ki spominjajo na zdravstveno ordinacijo. Pacienti bodo v tem primeru mobilne naprave in prostor zahteva sprejemni pult za stranke, manjše skladišče in delovno površino za izvedbo ‘operacij’.

Trgovina iDoktor

Ker je prostor že tako majhen, sem sprejemni pult z delovno površino združila v eno. Element sem dala izdelati po meri, želela sem čiste  linije in predvsem to, da bo pult maksimalno funkcionalen in prostor izkoriščen. Kvadratura je dopuščala še majhen kotiček – ‘čakalnico’ za stranke.

 MED OBNOVO – po pretehtanih možnostih in končni potrditvi idejne zasnove smo se najprej v prostoru znebili prejšnje zelene barve in stena je dobila osvežitev modro – bele kombinacije. Mizar je namestil načrtovani pult in pritrdil police, jaz pa sem izbrala še nekaj detajlov, ki so naredili prostoru ‘osebnost’, ki smo jo želeli.

Med Obnovo

 PO OBNOVI -  na stene so se  kasneje pritrdila še stojala za opremo mobilnih telefonov,  zato sem drugod izbrala minimalne dodatke. Logotip je dobil osrednje mesto, čakalnica je bila pripravljena za sprejem ‘pacientov’, bele zavese ob strani so  ‘omehčale’ prostor, tudi omarica za prvo pomoč ni smela manjkati.

iDoktor

Trgovina iDoktor

 KASNEJE  -  v podjetju so kmalu razširili ponudbo in potrebovali večji prostor. Tega so našli ne daleč stran in ‘ordinacijo’ smo  preselili v vsej svoji podobi, z manjšimi prilagoditvami.

iDoktor

Prostor za sprejem strank  in servis smo  ločili z  zavesami in z belim regalom, ki sem mi dodala nekaj modrih predalnikov. Prejšnji pult sem načrtovala takoj pri vhodu, dodali smo mu še vitrino, z njim pa so našli mesto tudi ostali dodatki. Prednost tega prostora so tudi velike steklene površine, ki naredijo ambient svetel, zračen in večji.

In kako izgleda ta prostor danes? Obiščite iDoktor in se prepričajte sami – ekipa vas čaka!  ;)

iDoktor


Leto prenove 2012/2013   //   Avtor in izvedba:   JK  &  iDoktor


Skupaj lahko načrtujemo prenovo vašega poslovnega prostora!