Preproste stvari…

… imam rada. Kot na primer limonado na balkonu.

V “korona času” smo si lahko vzeli čas za preproste stvari. U bistvu smo začeli v njih uživati. Jih videti in zares doživeti. Že peka lastnega kruha je bil projekt, ki smo ga morali podeliti s celo družino ali prijatelji. Naj se veselje majhnih stvari ohrani še naprej, da se le ne bi preveč hitro tega odvadili.

Pomlad (in karantena) je v meni prebudila željo po spremembi, prevetritev, čiščenje. Rešila sem se odvečnih oblek v omari, kakšno olajšanje! Znebila odvečne navlake, dala prostor novi energiji. Čakal me je le še balkon, ki sem se ga končno lotila ta vikend.

BALKON PRED PRENOVO

Želela sem ga urediti bolj domače, a pri tem upoštevati, da se nova ureditev zlije z obstoječo okolico – z barvo betona, z železno ograjo balkona, s črnimi uličnimi svetilkami. Vse to je že narekovalo nek stil, ki sem ga načrtovala pri izbiri artiklov v spletni trgovini JYSK, v rubriki VRT.

SORTIRANJE ARTIKLOV IN AKCIJA …

Različne začimbe sem iz lončkov presadila v okrasne cvetlične lonce iz cementa. Tako bom imela na balkonu vedno pri roki svežo baziliko, rožmarin, meto …

BALKON PO PRENOVI

Tudi na manjšem balkonu lahko naredimo veliko spremembo – ljubek kotiček za sproščeno posedanje.

Meni je všeč! Najprej sem sicer mislila postaviti klop v leseni, naravni barvi, a sem si kasneje premislila, ker sem raje upoštevala elemente iz okolice in se jim prilagodila. Tako se artikli kar zlijejo in ne izstopajo, hkrati mi je všeč, ker je sedaj balkon urejen in “clean” kot bi rekli. Tanka preproga iz jute in “ovčka” na klopi dodata toplino betonski okolici in preneseta dom tudi na balkon. Pa na zdravje – z limonado! ;)


Vse artikle na balkonu – razen zalivalke in rož – sem izbrala v trgovini JYSK, pri čemer sem uporabila njihovo storitev

CLICK & COLLECT - izdelke rezerviraš preko spleta in jih prevzameš ter plačaš v izbrani poslovalnici.

Ideja in izvedba: JK dizajn v sodelovanju z JYSK. 

❤️