Velikonočni DIY

Preprosta dekoracija za dom.

Ko smo nazdravljali letu 2020, smo preštevali tudi proste dneve, ki bodo prišli skupaj s prazniki. Kot se spomnim, smo tarnali, ker jih ni bilo veliko. No, takrat nismo niti slutili, da jih bo sedaj kar naenkrat preveč. Sama v teh dneh še vedno opravljam delo od doma, vmes pa izkoristim čas za sprehod v naravi in ustvarjanje. Spomladansko čiščenje omare me še čaka.

Sem se pa te dni lotila mini projekta, ki ga lahko vsak na svoj način ustvari doma. Na sprehodu se najde lepa palica in zelenje, doma pobrskajte za tanjšo vrvico in ščipalkami, pa seveda fotografije!

Moji rekviziti za visečo dekoracijo na palici:

- PALICA: bolje, da najdemo takšno, ki je že “obdelana” od vode na primer, ker potem ni veliko dela s čiščenjem.

- ZELENJE ali posušeno cvetje (jaz sem dodala posušeno vejico evkaliptusa, ki mi ga je pred časom prinesla Maruška.)

- TANJŠA VRVICA: lahko je že debelejši sukanec.

- PRAVA ali LESENA JAJCA.  ;)

- FOTOGRAFIJE in ŠČIPALKE.

- ŽEBELJ in PROSTOR na steni.

Aha, da ne pozabim na jajca! Visečemu foto kotičku sem se odločila dodati velikonočna jajčka, ki sem jih oblekla v posebno mrežo. In ker sem rahlo nerodna, je bila zelo dobra odločitev ta, da sem prava jajca zamenjala za lesena. Kupila sem jih v eni izmed spletnih prodajaln pri nas, ki ponujajo izdelke za ustvarjanje.

Kako zavozljati mrežo za jajce >>> idejo sem povzela po DIY videu: TUKAJ.


Želim vam lepo CVETNO NEDELJO in vesele prihajajoče Velikonočne praznike! Izkoristite jo za lovljenje sončnih žarkov, morda palic in ustvarjanje dekoracije, ki bo v vaš dom prinesla še več sonca.

Urejanje in printanje fotografij je super ideja za preživljanje “prostega časa”.


Iščeš ideje za poroko? Najdeš jih v moji objavi: TUKAJ.