Imam novega!

Je suhljat, gibčen, zelo zmogljiv, brezžičen, nič se ne pritožuje – le kdo ga ne bi imel?


Če bi mi kdo pred pol leta rekel, da bom zdaj veselo poplesavala po stanovananju – in zraven še zadovoljno sesala, bi mu rekla, da to drugo seveda ni mogoče. Že manjše drobtine, ki so me zmotile na kavču ali na tleh, so raje počakale še kakšen dan, preden sem se lotila tako zahtevnega projekta, kot je sesanje.

Kdo bi si mislil, da je sesanje lahko zabavno?

Zahtevnega si mislite? Ja, da spravim težek sesalec iz omare, sestavim vse njegove dele, ker cel pač ne gre v omaro in ga moram vsakič znova sestaviti, vključiti v vtičnico in vlečti po stanovanju … ja, to je zame res cel projekt in morda raje vidim, da se ga loti kdo drug. Saj ne, da ne bi bila spretna – enostavno, preveč nekih manjših zapletov, preden se dejansko lotim tistega, kar bi želela – posesati le par drobtin.

Všeč mi je tudi zato, ker mi ga ni treba skrivati v omaro.

Ko sem slišala za tole malo zadevco, ki je celo ljubka in je ni treba pospravljati v omaro, sem mislila, da bo to še en tistih pripomočkov, ki jih moraš imeti – a jih zares ne uporabljaš. Najprej me je osvojil s tem, da je lahek in ga lahko postaviš kamorkoli. Lepo se poda tudi v mojo zeleno oazo.

screen-shot-2019-04-07-at-16-29-48

Tudi brisanje tal z mokro krpo ni bila nikoli moja vrlina – da pa lahko to počneš kar s sesalcem? Pa to je čudovito! Postopek je res enostaven:

  1. V dodatni nastavek naliješ vodo (lahko dodaš tudi nekaj kapljic čistila)
  2. Z enim klikom je nastavek že del celotnega sesalnika
  3. Vklopiš in začneš z mokrim brisanjem tal!

Zdaj komaj čakam, da bodo kakšne drobtine po tleh, ker kar tekmujemo kdo bo prvi zagrabil sesalnik in opravil misijo čiščenja. Kdo bi si mislil, da je lahko to gospodinjsko opravilo od sedaj naprej tudi zabavno in zelo lahkotno! Jaz navijam za Phillips PowerPro Aqua 3 v 1 !

Video si lahko pogledate med objavami na mojem INSTAGRAM profilu.

Ja, če me vprašate – z njim jem, plešem in skoraj tudi spim! ;) Skoraj! Ob vikendih ga vzamem s seboj na kavč.

Posodo sesalca z drobtinami izprazniš hitro in enostavno!

Ja, odločila sem se, da kar ostane z menoj – za vedno! Preveri, kje ga lahko dobiš tudi ti – in končno začni uživati v sesanju!


Več o mojem novem hišnem ljubljenčku najdeš tukaj: https://philips.to/2tBXnKa