Beauty center

Lepotičenje  je tukaj  prijetno!


Zdi se, kot bi bilo včeraj. Z Branko sva izbirali barve in materiale za njen novi salon, ki ga je poimenovala Branka Beauty center.  Od tega je minilo že dobro leto in salon bo kmalu upihnil prvo svečko!

PRED OBNOVO


Obe sva se strinjali, da moramo zamenjati talno oblogo in se znebiti temno vijolične barve. Izbrala sem tople barve v svetlo rjavih tonih, saj sem želela, da v tem prostoru izstopajo barve ličil, lakov za nohte in ostalih izdelkov in ne barve sten. Pohištvo sem  iz prejšnjega salona, ki ga je imela Branka na drugi lokaciji, razporedila in prilagodila novemu prostoru. Pult sem načrtovala iz mavčnih plošč s steklenim detajlom, ki nosi diskretno dekorativno fototapeto.

V kotiček pri vhodu, kjer Branka sprejema svoje stranke, smo postavile pohištvo baročnega izgleda. Sedežem smo zamenjale dekorativno blago, tako da so se lepo zlili z ostalimi barvami v prostoru.

 PO OBNOVI


Prostor je svetel in diha!  In kar je najbolj pomembno – funkcionalna postavitev elementov vpliva na učinkovito delo in prostor izpoljnjuje standardne predpise za izvajanje lepotnih storitev. Njene stranke pa so mi zaupale, da se v njem počutijo zelo prijetno in se rade vračajo.


Vabljeni na lepotno razvajanje na Vodnikovo 106 v Ljubljani. Več o ponudbi si preberite TUKAJ ali pokličite 040 829 988.