BARVNI TRENDI

 Iz narave preko modnih pist v vaš dom.


Ljudje smo kot nekakšni kameleoni, ki se lahko prilagajamo spreminjajočim se barvam narave. To prav tako velja za letošnje jesensko – zimske barvne trende. Ti so kopirani iz narave, ki je večen umetniški navdih in jih za naš dom (posebej za notranje stene) prilagodimo v malo bolj svetlejših verzijah. Če ostanemo pri temnejši odtenkih, lahko tako oplemenitimo eno ali dve steni. Hkrati lahko v teh tonih izbiramo tudi ostalo dekoracijo kot na primer okrasne blazine, sveče, lončke za rože, pogrinjke …

Samo kratek sprehod vam bo dal polno barvnih idej. Jaz sem jih našla kar na domačem vrtu in zraven občudovala sadeže te jeseni. In če si boste zamislili popolnoma svoj jesenski odtenek, vam lahko pri tem pomaga HELIOMIX in vam nameša takega kot si želite.


RJAVA v vseh tonih!

Osebno so mi zelo všeč stene v nežnih rjavih tonih. Primerne so sicer za večje in svetlejše prostore, delujejo pa zelo toplo in domače. Rjava je tudi nekakšna nevtralna kombinacija k vsem ostalim barvam jeseni.

  ZELENI, ORANŽNI in RDEČI odtenki

Zelena s kančkom več rumene deluje bolj toplo in je prav tako lahko osnova za vse ostale barve. Če izberete gozdno zeleno, pa jo lahko malo bolj drzno kombinirate z barvo limete v neonski različici!

Oranžne in rdeče so ”vroče” barve tudi v hladnih mesecih. Pričarale vam bodo toplo vzdušje in poživele sive dni. Med rdečimi izbirajte tudi med opečnatimi, bordo in toplimi vijoličnimi.

MODRI odtenki

Indigo modro so označili kot barvo te sezone. Če jo začinite z elektično modro ali PINK pa boste dobili zelo privlačne barvne kombinacije, ki bodo privabile poglede vaših gostov.


MOJ BARVNI IZBOR

Da bi klasičnim jesenskim tonom dodali svež veter, si upajte kombinirati odtenke, ki jih morda na prvi pogled ne bi. Poglejte, kako te barve skupaj delujejo privlačno! Jaz se kar težko odločim, katera mi je najljubša – hja, jesen je res lepa in naš vrt tudi!  Bravo mami!  :)


HELIOS SPEKTRA zidne barve ponujajo pestro paleto jesenskih odtenkov s katerimi boste lahko izrazili svoj stil in spremenili svoj dom v prostor, ki si ga želite.

Harmonia

Pri Heliosu so izdelali tudi lastno barvno karto Harmonia, ki se od ostalih razlikuje po tem, da ne predstavlja le posameznih nians, ampak raznolike všečne in prijetne barvne kombinacije – podobno kot sem jih jaz sestavila zgoraj. Tako bo odločitev, katere nianse kombinirati med seboj, zabavna in preprosta. :)


 Več o HELIOS zidnih barvah najdete na spletni strani www.soncne-barve.si ali obiščite trgovino MAVRICA.