Barva za Srečo!

Barva za Srečo!

Ker barvitost sveta okoli nas vpliva na naše počutje …

…  je včasih prav dobro, če se z njimi malo po otroško poigramo. Tako sem nedeljski piknik izkoristila za druženje z najmlajšimi prijatelji, katerim so se ob pogledu na sveže odprte barve zasvetile oči in takoj so planili po čopičih.

Barva za Srečo!

Lesene ‘gajbice’ so kmalu postale pisanih barv, prav tako pa tudi roke navdušenih ustvarjalcev. S seboj sem prinesla tudi nekaj keramičnih lončkov in mešanje nians se je sprevrglo v pravi  mali mavrični žur.

Barva za Srečo!

Barva za Srečo!

Helios TESSAROL akril emajl barve so enostavne za nanašanje, se dobro sušijo in so brez neprijetnega vonja – so prijazne okolju in otrokom. Nosijo tudi prav poseben znak z ribico, ki ga najdemo na vsakem Helios izdelku na vodni osnovi:

Z nakupom takega izdelka prispevamo 0,25 eur na liter, ki ga podjetje da v Sklad za ohranjanje čistih slovenskih voda, v okviru katerega so do sedaj obnovili že več kot 80 vodnjakov, štern, studencev … po vsej Sloveniji!

Barva za Srečo!

Barva za Srečo!

Poleg tega ima izbrana barva tudi certifikat, ki potrjuje, da je barva primerna za premazovanje otroških igrač, saj ne vsebuje škodljivih snovi:

 

Mi smo bili po koncu našega druženja z barvami preprosto – srečni!  Naše misli so se spočile ob zavojih s čopiči in vsak je del svojega umetniškega vtisa odnesel s seboj domov.

Pobarvani lončki bodo služili shranjevanju svinčnikov in ostalih pisal v otroških sobah, lahko pa so tudi zanimiva dekoracija.


Avtor in izvedba: JK    //  HVALA:  Luna, Ana, Gašper, Jakob


Več o uporabljenih barvah najdete na www.soncne-barve.si ali obiščite trgovino MAVRICA.